Kom op 5 en 6 september 2020 naar de Fraeylemaborg voor het Food en Fun Festival! 

Culinair Fraeylema gaat op 5 en 6 september 2020 in een vernieuwde versie weer van start onder de nieuwe naam : Food & Fun Festival.
Het wordt een 2-daags festival, op het prachtige Landgoed Fraeylemaborg in Slochteren, met vertier voor jong en oud. We nodigen graag weer allerlei standhouders uit, die op culinair gebied iets kunnen bieden, of een leuke stand hebben met cadeauartikelen en/of gadgets voor jong en oud.
Mocht u interesse hebben om als standhouder aanwezig te zijn, laat ons dat dan weten via FB of stuur een mailtje naar stand@foodfunfestival.nl

Op 21, 22 en 23 september 2018 organiseerden we Culinair Fraeylema! 

Een geweldig en gezellig evenement waar van alles te beleven en te proeven was. Vele stands op het gebied van eten, drinken, wonen, lifestyle, etc. Kom nogmaals in de stemming bij het bekijken van de foto’s of de trailer en volg ons op facebook. Op zaterdag en zondag werden er veel kinderactiviteiten georganiseerd. In de avond had u na kunnen genieten tijdens een speciaal georganiseerd 8-gangen Wild Diner. U vindt alle praktische info hier.

Niet onbelangrijk, ALLE opbrengsten zijn naar goede doelen gegaan. We zijn dan ook heel blij met onze sponsoren die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Tezamen hebben we € 15,000 gedoneerd!