Food & Fun Festival 2020 gaat helaas niet door

Door de coronacrisis heeft Lionsclub Skiramere besloten om het Food & Fun Festival, wat we op 5 en 6 september bij de Fraeylemaborg zouden organiseren, voor een jaar uit te stellen.
Willen we een goed festival neerzetten, dan moet de organisatie daarvan voor de zomervakantie rond zijn. Door de coronacrisis zijn er elke dag meer onduidelijkheden en wordt het steeds lastiger om zekere afspraken te maken. De verwachting is dat het coronavirus nog een paar maanden actief zal zijn. Hoe de situatie in september is, is compleet onduidelijk.
Voor velen is het cancelen van ons festival een teleurstelling. We hadden plezierige contacten met sponsoren, standhouders en zoveel vrijwilligers ; uw belangstelling voor ons evenement is enorm gewaardeerd. We hopen dat we volgend jaar weer een beroep op u mogen doen.

We hopen dat u begrip heeft voor ons besluit en zien u graag in 2021!