Culinair Fraeylema Wild Diner

Ter gelegenheid van de achtste Culinair Fraeylema organiseren de Jongens met Smaak een bijzonder acht-gangen Wild Diner in de Oranjerie van de Fraeylemaborg. Genieten van meer dan 75 prachtige stands op de fair en dan de dag afsluiten met een heerlijk wild diner met fantastische wijnen op een uniek locatie.

Op vrijdag 21 september en op zaterdag 22 september vanaf 19.00 uur serveren de Jongens met Smaak in samenwerking met de Wilde Slager en Bij Thijs wijnimport een ALL-IN acht-gangen wild diner.

Het Culinair Fraeylema acht-gangen wild diner wordt aangeboden voor € 49,50 p.p. Dit bedrag is inclusief entree voor de Fair, het acht-gangen diner en naar keuze en behoefte huiswijn van Pier Jean rood/wit, Wieninger bier, fris of water.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een bijzonder, speciaal op het wild diner afgestemd 5 glazen wijnarrangement van Holden Manz Wine Estate te kiezen, hiervoor geldt een toeslag van € 24,50 p.p.

Een deel van de opbrengst van het diner gaat naar het goede doel van Culinair Fraeylema. Zie hier het complete menu, het wijn arrangement en meer informatie over de Jongens met Smaak.

Deelname uitsluitend mogelijk door reservering middels ons online ticketsysteem