Elk jaar brengt de zittende president van onze club een eigen bedacht thema in. Dit jaar is het thema LEKKER SPORTIEF en deze werd wederom goed ingeleid tijdens de bestuursoverdracht. Deze overdracht is doorgaans in september, terwijl het bestuur vanaf juli al zitting heeft.

President Ria: LEKKER SPORTIEF heeft meerdere betekenissen. Het betekent niet alleen samen LEKKER eten, maar ook LEKKER samen aan goede doelen doen. Bovendien is SPORTIEF bezig zijn heerlijk. Fijn onze handen uit de mouwen steken voor anderen. Tenslotte is tevens de combinatie erg prettig: LEKKER SPORTIEF op elkaars ideeën reageren en met de acties meedoen. Want het doen van acties t.b.v. allerlei goede doelen, dat is toch wel waar wij als Lionsclub voor staan.

Bestuur 2016-2017 Gezellig tafelen